Info & Yhteys

PK Ikkunat & Ovet Oy on kokeneiden asentajien perustama täyden palvelun ikkuna- ja oviremonttien ammattitaitoinen toteuttaja. Olemme projektivetoinen emme niinkään myyntivetoinen toimija. Toimintamme ideana on tehdä remontit asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomaksi ja edulliseksi, avaimet käteen-periaatteella. Olemme kaikki olleet ikkuna- ja ovimaailmassa asennuksista lähtien pitkään mukana – tämän uskomme olevan tilaajalle lopputuloksen kannalta suuri etu. Toteutamme jokaisen ikkuna- ja oviremonttikohteemme tarkasti ja yksilöllisesti tilaajan toiveiden mukaan suunnitellen. Ikkuna- ja oviprojektien oleelliset ja erittäin tärkeät, eli tuotteiden mitoitukset sekä asennussuunnittelut tekee aina sama tarjouksen tehnyt kokenut henkilö. Koko projekti viedään alusta loppuun saman henkilön kanssa, joten tieto kulkee aina katkeamatta, eikä ”rikkinäistä puhelinta” pääse tulemaan. Teemme jokaisen kohteemme referenssikohteena.

Asennukset hoitaa ripeät ja reippaat suomalaiset asennustiimimme. Asennuksen läpivientiaika on yleensä 1-2 päivää per asunto joten asukas voi huoletta olla kodissaan koko remontin ajan.

Annamme työllemme aina alan normaalit asennustakuut. Tuotteillemme valmistajat antavat alan normaalit takuut.

Toimimme pääkaupunkiseudulla + sen kehyskunnissa.

Pystymme aina tarjoamaan kilpailukykyisen hinnoittelun, koska toimintatapamme sekä yritysrakenteemme on selkeästi erilainen kuin kilpailijoittemme. Niin työmme kuin taloutemme hoidamme aina viimeisen päälle. Tästä todistuksena meille myönnetyt sertifikaatit.

Liikevaihtomme on noin 5 milj. euroa. Sekä vaihdamme noin 4000 ikkunaa/ovea vuosittain. Tehdään yhdessä onnistunut ikkuna- ja oviremontti!

Se asentajien perustama

PK Ikkunat & Ovet Oy

Kivipyykintie 7 B
01260 Vantaa
Y-tunnus:2606576-9 

Kotitalousvähennys

Kun ostat meiltä ikkuna- ja oviasennukset kotiisi tai vapaa-ajan asunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vähennyksen saa myös töistä, jotka tehdään omien tai puolison vanhempien tai isovanhempien kotona tai vapaa-ajan asunnolla. Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta työn osuuden hinnasta. Voit vähentää verotuksessasi 40 prosenttia PK Ikkunat & Ovet Oy:lle maksamastasi työkorvauksesta. 

Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2024 on 2 250 euroa. Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi saada yhteensä 4 500 euron vähennykset. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. (Lähde: veronmaksajat.fi)

Olemme varma valinta!