Ikkunat

Erittäin laadukkailla ikkunoillamme uudistat kotisi ilmeen kerta heitolla. Mikä parasta, samalla pienennät lämmityskulujasi, ulkoa kantautuva melu vähenee merkittävästi sekä usein myös pestävien pintojen määrä vähenee. Ikkunaremontin yhteydessä yleensä myös ilmanvaihtoon tehdään muutoksia, joten myös asunnon ilmanlaatu paranee selkeästi.

Ikkunoiden uusimista ei usein mielletä tärkeäksi lämmitysenergian säästön kannalta. Mutta varsinkin vanhojen ikkunapintojen kautta karkaa suuri osa asunnon tarvitsemasta lämmitysenergiasta. Tähän kun lisätään heikko eristys karmien ympärillä sekä kuolleet tiivisteet, niin energiahukka on merkittävä. Eikä kukaan varmasti pidä siitä, että ikkunoista vetää niin, että sukat pyörii jaloissa!

Uusitut ikkunat parantavat asumisviihtyvyyttä korkeamman pintalämpötilan, vedottomuuden ja moitteettoman toiminnan ansiosta. Uusitut ikkunat antavat hyvän vaikutelman talon kunnossapidosta, jolloin myös talon arvo nousee yleensä enemmän kuin tehdyn investoinnin summalla.

Ota yhteyttä, niin laitetaan ikkunat kuntoon! 

Katso, kuinka onnistuimme

S-ennenS-jalkeen-2

Tuotekuvia ja teknistä tietoa

Kiinnostuitko? Katso myös nämä!

Ovet

Erittäin laadukkaista ja ryhdikkäistä ovistamme kehtaa kulkea sekä viimeistelty ulkonäkö takaa kodillesi näyttävän sisääntulon.

Lue lisää

Info & Yhteys

PK Ikkunat & Ovet Oy on kokeneiden asentajien perustama täyden palvelun ikkuna- ja oviremonttien ammattitaitoinen toteuttaja. Tehdään yhdessä onnistunut ikkuna- ja oviremontti!

Lue lisää